Thursday, October 24, 2013

I'm back. Lebih handsome.

Yo yo yo! Am back. Maaf kepada pembaca setia AKF. Wa sudah hilang almost 9 months, wa ada buat itu sikit refleksi diri, rehabilisasi dan rasionalisasi diri. Pokok pangkalnya transformasi. Bila ditinjau kembali, post-post lama, nak gelak kat diri sendiri pun ada!

Well, time flies. Hari demi hari kita tambah ilmu untuk kita kongsikan untuk semua. Mungkin pendapat saya selepas ini jauh berbeza dengan apa yang pernah saya perkatakan. Pokok pangkalnya juga, ILMU. Dalam konteks bola sepak, saya telah sedikit jauh mempelajari selok belok dan kinkyness of our local football, serta international ones juga. Jadi disertakan dengan ilmu yang semakin hari semakin bertambah, pendapat saya juga pastinya berbeza dengan pendapat sebelum ini, yang mungkin ada lompong-lompong serta slippery slope statement yang tidak matang.

Apa-apa pun, wa telah kembali menulis. Dah lama tak menulis, minda juga sedikit berkarat. Terima kasih kepada yang masih sudi membaca!

Gua makin hensem. Cari mana satu!
Apa-apa pun, sekalung(berkalung-kalung) terima kasih di kepada Boss Deto Dunia Sukan, Boss Zul Golden Sport Management, Boss Rizal Hashim - Loose Cannon, Boss Shaukei - Silversports yang banyak membantu saya dalam perkembangan awal saya di dalam sukan tanah air. You've gotta give credit where it's due ya!



With the Boss - Robert Alberts
Saya masih lagi ingin mengekalkan konsep fun reading, too much text pun tak ada siapa yang nak baca, right? Meh sini gua belanja satu gambar.

See ya!

12 comments:

  1. Xem them:
    Tu vi nam 2017 cho 12 con giap
    coi tu vi nam 2017 chuan xac
    Tu vi 2017 chi tiet
    Ty huu phong thuy dep

    ReplyDelete
  2. Great review!!!Your article is very good.
    Read more: Trang chuyên kết quả xsmb siêu nhanh, siêu chuẩn 100%. Ngoài ra để nhận cặp số may mắn free bạn có thể truy cập tại xo so mien bac trực tuyến hôm nay.

    Thank you! I think the same! :) Ms. Alice

    ReplyDelete
  3. Margin information: More seamlessly lich thi dau u20 world cup updated by kqbd truc tuyen the latest channel of the day
    Thank you for watching :D

    ReplyDelete
  4. Nghiên cứu kiến thức me va be
    Xem xo so mien bac cực chuẩn

    ReplyDelete
  5. Hi, thanks for your post. I will follow your blog regulary
    livescore trực tuyến - bxh bóng đá mới nhất

    ReplyDelete
  6. Chơi đánh bài sam loc online đổi thưởng hấp dẫn trên Mộc Quán

    ReplyDelete
  7. Thank you for sharing. Great article. You can see more horoscope website here.
    Cùng xem xem boi 2017 chính xác nhất tại đây.
    Hoặc có thể theo dõi thêm tu vi hang ngay những bài tử vi vui cho bạn mỗi ngày.
    Đặc biệt đá phong thủy mang lại may mắn sự thịnh vượng cho gia đình bạn.
    Đặt những vat pham phong thuy lên bàn làm việc hoặc phòng khách mang tài lộc cho chủ nhân.

    ReplyDelete
  8. Cùng xem coi boi 2017 chính xác nhất tại đây.
    Hoặc có thể theo dõi thêm tử vi hàng ngày những bài tử vi vui cho bạn mỗi ngày.
    Hơn nữa vong deo tay phong thuy mang lại may mắn sự thịnh vượng cho gia đình bạn.
    vòng mã não lên bàn làm việc hoặc phòng khách mang tài lộc cho chủ nhân.

    ReplyDelete
  9. Thank for your post, hope have many people can share for each other.
    In my web about relax, can you take care " giai tri "

    ReplyDelete