Friday, April 15, 2011

Ini Baru Betul-Betul Joe!

Dari haritu nak post ni. Maaf ye badan sukan negara! lol. Dulu aku pernah le cakap pasal laman web FAM yang membosankan. Nak cerita sikit. FAM dah buat pembaharuan kat laman sesawangnya. Ini baru betul penangan Joe Marcose! Joe haritu baru dilantik sebagai Pegawai Media FAM. So benda laman sesawang ni bawah supervision dia lah. Abih Joe pulun habis kat laman sesawang tu eh, maka diam la segala pengkritik yang ada(termasuk aku).



Mari kita selidik.

Home
Bila bukak Home, memang cantik pada pandangan aku. Maklumat pun agak padat. Boleh scroll ke bawah lagi. Mungkin tak perfect, tapi merupakan satu improvement yang sangat baik.

Cuba bukak yang lain pulakk.


Tabs ; About FAM


Yang kat tabs About FAM ni, memang very nice. nampak prestij badan bola sepak negara ni. Cuma, ape cer Datuk Hamidin pakai logo Selangor ni? Haih kapasiti anda sebagai Naib Presiden, bukan anggota exco. Aisey, kot ada pertindihan kepentingan ni. Bala ni Bala~

Sambung lagiii..

Tabs; National Team. Senior
Bawah 17 Tahun

Aisey yang part team senior ni gambar da latest, cuma kalau ada nama macam team bawah 17 tahun, dah lengkap dah. Takpe, boleh improve lagi donggg. Yang lain tu, korang tengok ler sendiri. Aku highlight mana yang penting sahaja. Selain interface, maklumat yang padat juga cukup penting. Walaupun maklumat masih dalam proses DIPADATKANLOL, usaha yang dilakukan ni kita boleh lihat sebagai satu perkara yang baik. Yang penting, takda masa nak slow de Joe, ini masanya FTJ! FTJ! Fuel The Jet! Papehal congrats yaw!

Cuma bila nak taip kat address tu taip mcm ni http://www.famalaysia.org.my/site

No comments:

Post a Comment